Ethernet Limited - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2015, 03:58 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2015
Location: Serbia
Posts: 37
Default Ethernet Limited

Hello! I will give printscreens first because I can't describe properly .

1. Screenshot by Lightshot
2. Screenshot by Lightshot
3. Screenshot by Lightshot
4. Screenshot by Lightshot

It's a little werid it shows me limited connection and my networking is working fine without anything strange . It's connected thru LAN cable directly from Wirless Modem to PC . I never had problem like this . It happened to me after I re enabled Internet explorer as feature. First I disabled it then I was in need of IE I enbled it again and after restart limited connection appeared . Fourth printscreen is showing that menu where you disable/enable windows features (IE ) . Also third printscreen is showing my driver I tried to update them there is no update. They are working correctly .

Thanks!
__________________

Mare11 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2015, 05:03 PM   #2 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,515
Default Re: Ethernet Limited

Tried getting the drivers from Realtek?

Generally not recommended to use the "Update driver..." option through Device Manager, as that's just going to get the "latest" supplied by Windows or Microsoft.
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2015, 06:17 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2015
Location: Serbia
Posts: 37
Default Re: Ethernet Limited

Quote:
Originally Posted by carnageX View Post
Tried getting the drivers from Realtek?

Generally not recommended to use the "Update driver..." option through Device Manager, as that's just going to get the "latest" supplied by Windows or Microsoft.
I don't think drivers are important here I am using this PC for like 4,5 years windows drivers were always ok. I think there is some other reason I wrote which activity led to this .
Mare11 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ethernet router w/o ethernet modem? leicester4life Computer Networking and Internet Hardware 6 04-21-2006 05:08 PM
Gigabit Ethernet compatible with Fast Ethernet? elp Computer Networking and Internet Hardware 2 09-18-2004 08:18 AM
Modem detection and limited users on XP lukyluke Monitors, Printers and Peripherals 2 09-22-2003 11:40 AM
Can't No Create A Limited User Account leorock Microsoft Windows and Software 8 08-23-2003 10:27 AM
Very Limited Colors In My Xp igy bhoy Microsoft Windows and Software 2 03-16-2003 03:43 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.