Error message - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-01-2010, 05:29 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 923
Default Error message

One of my computers had a problem the other day. It just quit and when I tried to restart it the thing would go through the start up screen and just stay black. After a couple of attempts it finally started. This was the second time this has happened to this machine and both times it had been shut off for over 10 days. I have the messages on paint.
Can you tell me what the error message means?
Attached Images
File Type: jpg error2_edited-3.jpg (9.2 KB, 12 views)
File Type: jpg error2_edited-4.jpg (7.9 KB, 13 views)
__________________

__________________
ASUS VS248H-P Black 24" Monitor, GIGABYTE GA-Z68X-UD4-B3 LGA 1155 Intel Z68,
CORSAIR Vengeance 16GBCMZ16GX3M4A1600C9, MSI N460GTX Hawk GeForce GTX 460 (Fermi) 1GB
Intel Core i7-2600K Sandy Bridge 3.4GHz OC to 4.0GHz, NZXT Sentry Mesh Fan Controller
Koutech IO-RCM621 Front Panel Multi-format Card Reader, Asus BW-12B1ST Internal Blu-ray Writer
Crucial M4 CT256M4SSD2 2.5" 256GB SATA III SSD, HITACHI Deskstar 7K3000 HDS723020BLA642 2TB
HITACHI Deskstar 7K3000 HDS723020BLA642, Western Digital 2 TB HDD
OCZ OCZ750FTY 750W Fatal1ty Series Power Supply 750 Watts,
CORSAIR H40 120mm High Performance Liquid CPU Cooler, Antec P183 V3, Windows 7 Pro Retail
Windows 7 7.8 rating.
ingeborgdot is offline  
Old 01-01-2010, 06:06 PM   #2 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Error message

How old is this computer?

What are the specifications?

What power supply are you using?

Have you done a complete malwarebytes scan?

Does the case have adequate cooling?
__________________

Ste is offline  
Old 01-01-2010, 09:33 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 9
Default Re: Error message

Going with the speccs in your sig being what you're currently running I dont see much problem there. The image on the left looks to be some sort of malware/virus to me, if you can , try boot in safe mode and run a full virus scan/malware scan just to be sure.

As far as i can tell picture on the right just shows speccs of the OS.
Fladam is offline  
Old 01-01-2010, 10:10 PM   #4 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,516
Default Re: Error message

Quote:
Originally Posted by Fladam View Post
Going with the speccs in your sig being what you're currently running I dont see much problem there. The image on the left looks to be some sort of malware/virus to me, if you can , try boot in safe mode and run a full virus scan/malware scan just to be sure.

As far as i can tell picture on the right just shows speccs of the OS.
One is a dump file of info of the crash, and the other file is a data file taht goes along with the dump file to be analyzed. Not viruses.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.