Element G Case fan problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-13-2010, 08:58 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 29
Default Element G Case fan problem

This is rather odd. The element G case has these three case fans that have LED lights. They're connected with a molex cable. I'm able to attach the molex cable with an extender i found that came with my PSU. The problem is that when I attach the last side fan by attaching the case, all three fans stay at green and I cannot adjust the color or the seem (it seems at least). However, when i don't have the third one attached, the other two fans work just fine. I can adjust the color and speed no problem.

Anyone have any clue what could be causing this?
Emptyvoid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lag problem after installation of a new fan! Prisonbreak94 Hardware Repairs and Troubleshooting 2 11-19-2009 09:00 AM
i'm having a problem with the fan on my GeForce 9600 GT ohitsray Hardware Repairs and Troubleshooting 4 09-21-2009 11:32 AM
HS Fan problem Guttzu New Systems | Building and Buying 1 08-21-2009 10:14 AM
Repairing/Reconditioning a case/PSU fan CalcProgrammer1 Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-28-2009 11:34 AM
Air Cooling Guide SirCyber Overclocking and Modding 5 01-03-2008 12:58 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.