e-GeForce 7600GS Drivers??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-20-2006, 01:01 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 98
Default e-GeForce 7600GS Drivers???

so i got a new motherboard and video card today upgraded to pic-e i got the e-GeForce 7600GS 512mb SLI card now i want to update the drivers but seeing as ive never worked with a nvidia card before i cant find the drivers on there web site like which ones i need so if some one could show me a link to the drivers i need that would be great and im running windows XP
__________________

__________________
AMD 3700+ 64-Bit at 2.8ghz
Gigabyte K8 Triton Series nForce 4 SLI Motherboard
e-GeForce 8800GT 512mb
1GB DDR400 Hyper X
200+100+80GB HDD
19" Acer WideScreen LCD
AMD 3200+ 64 is offline  
Old 12-20-2006, 05:25 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

windows xp/2000:
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html
__________________

__________________
baronvongogo is offline  
Old 12-20-2006, 07:55 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

yeah, nvidia have pretty much one driver set that works for most of their cards. it's called "ForceWare"
Nitestick is offline  
Old 12-20-2006, 05:03 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 98
Default

hmmm i installed that and all restarted and all and it wont load up anything like the lil icon in the toolbar where u change the settings for the card :/
__________________
AMD 3700+ 64-Bit at 2.8ghz
Gigabyte K8 Triton Series nForce 4 SLI Motherboard
e-GeForce 8800GT 512mb
1GB DDR400 Hyper X
200+100+80GB HDD
19" Acer WideScreen LCD
AMD 3200+ 64 is offline  
Old 12-20-2006, 06:53 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

So you dont have the Nvidia Icon in the bottom right? how about if you go to control panel do you have the Nvidia control center?
__________________
baronvongogo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.