Does not recognize :( - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-21-2006, 09:15 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 104
Send a message via AIM to SnowFox
Default Does not recognize :(

When i put a disc in my disc drive (the working one) it does nto start up. so i go into my computer and there is not even a thing that says like drive E or whatever...so then i get a usb disk drive, plug it all in, put in a disk, nothing loads, so i go into my computer and it does not even have the yamaha disk drive thingy in there. i click on properties of my computer and this si what i see.

http://img200.imageshack.us/my.php?i...skdrive4xv.jpg
__________________

SnowFox is offline  
Old 04-22-2006, 10:06 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 17
Default

Try another DVD player and tell me what you see. Also, load the failsafe defaults in your bios, could be something with your intergrated pheriphicals.
ExitProsecSpree is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.