Do i need to buy a new hd? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-13-2007, 06:20 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 189
Default Do i need to buy a new hd?

I waas using my bro's old hd to make an external hd. after i formatted it, it seemed to work for a very short while, but now doesnt show the hd when i open "my computer" (although it is listed in the "safely remove hardware" thing...) More importantly, the hd makes a clicking sound... like a clock... So i assume thats not good. Should i just buy a new hd? or what
__________________

triskit is offline  
Old 01-13-2007, 07:12 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

If it still has warranty left, send it back. If its starting to click, it will most likely die.
__________________

turtile is offline  
Old 01-13-2007, 07:19 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 189
Default

its 4/5 years old so i dont think its under warranty... and its clicking is loud and constant... guess im goin to newegg now

thanks
triskit is offline  
Old 01-13-2007, 08:04 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default

Yeah its toast.
sPlAtOiD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.