Display-problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-20-2007, 01:17 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
Default Display-problems


I got this weird problem with my display. A little while ago my screen refused to accept the DVI-cable, it just plain didn't work - so I plugged in a VGA, which worked kind of. It wont display red, so everything that has red it in gets "darker", black-like.

Couple of weeks ago I spent a few days at my parents house, so I brought my pc. Same problem, but when I went home again I tried the DVI cable and it suddenly worked - untill I rebooted the computer. Wtf? =p

MSI Nforce 4 MS-7125
AMD Athlon 3000+ Winchester
2x Corsair PC3200 1024MB DDR
Nvidia GeForce 6600GT 128MB PCI-E

Fujitsu Siemens W-19

Any advice/hits/tips/tricks welcome, please help. ;-)


Mazhar is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.