Display Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-11-2005, 05:15 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Question Display Problem

I currently have a problem with my PC in that when I boot up there is no display on the monitor. I have an agp graphics card so asumed that it might be faulty. I then tried a PCI graphics card that I knew worked and the problem still persists.

Have you got any idea's?
__________________

benbirch is offline  
Old 11-11-2005, 07:57 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Does the motherboard give beeps at startup?
__________________

turtile is offline  
Old 11-11-2005, 09:54 AM   #3 (permalink)
AKA ComatoseClown
 
H4x3r's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,526
Send a message via AIM to H4x3r Send a message via MSN to H4x3r
Default

check the ram and CPU that they are seated properly....
__________________
H4x3r is offline  
Old 11-11-2005, 12:42 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

you have to give more information to see what's going on..
nuke is offline  
Old 11-14-2005, 10:05 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default

The motherboard does not beep so is it safe to say I need a new one?
benbirch is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.