Display or HDD Issue... i think! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-29-2007, 10:37 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 33
Send a message via AIM to squirrellym Send a message via Yahoo to squirrellym
Unhappy Display or HDD Issue... i think!

My friend just built a piece of crap PC and brought it over to my house. We were going to put in another HDD on the cable that it was on. We tested the HDD, it worked fine, so we went and plugged them both in. we truned on the computer, all the hardware fired up, but no display... No biggie, just single boot the original HDD, switch the jumper settings back to master, plug it in and whee...... still no display. I feel horrible because I did this, and sadly, cannot fix it. I checked, double checked jumper cand cable settings on the HDD..... but stilll.... nothing... help would be great...

Squirrellym
__________________

squirrellym is offline  
Old 03-29-2007, 10:50 PM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Display or HDD Issue... i think!

take both hdds out and boot to bios and work from there to add both hdds to the bios, you could reset the bios if you want too
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 03-29-2007, 10:53 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 33
Send a message via AIM to squirrellym Send a message via Yahoo to squirrellym
Default Re: Display or HDD Issue... i think!

tried.... still no display...
monitor acts as if in "sleep" mode
squirrellym is offline  
Old 03-29-2007, 11:01 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 33
Send a message via AIM to squirrellym Send a message via Yahoo to squirrellym
Default Re: Display or HDD Issue... i think!

checked out some odd beeping monitor just gave me... came out with this..

1 long, 2 short Indicates a video error has occurred and the BIOS cannot initialize the video screen to display any additional information

any ideas on how to fixzor that?
squirrellym is offline  
Old 03-30-2007, 12:00 AM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default Re: Display or HDD Issue... i think!

Have you tried starting in safe mode? Have you tried to go into bios and set the video to AGP?
sPlAtOiD is offline  
Old 04-21-2007, 09:20 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 33
Send a message via AIM to squirrellym Send a message via Yahoo to squirrellym
Default Re: Display or HDD Issue... i think!

sorry for no reply forever ago.... i took out the graphics card, blew on it, put it back in, and it worked.... either im magic, or thats a bad PC! :-)
__________________

squirrellym is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.