did i do something wrong? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-19-2009, 06:18 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 69
Default did i do something wrong?

Well i was just cleaning my other desktop with an air spray. When i was done i put everything back on and it's not turning on now. I only unscrewed the case and the fan/power plug in piece.

the the light on the GPU turns on when i plug the power in though. but computer it self doesn't
__________________

the0wner is offline  
Old 06-19-2009, 06:41 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Tenenbaum's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 359
Send a message via MSN to Tenenbaum
Default Re: did i do something wrong?

Make sure your front panel connectors are plugged in properly, this is most likely the cause of this.
__________________

Tenenbaum is offline  
Old 06-19-2009, 06:48 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 69
Default

kk checking as im typing, thanks

couldn't the front panel case to open :/ i didnt touch it when i cleaned it up
the0wner is offline  
Old 06-19-2009, 08:24 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Tenenbaum's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 359
Send a message via MSN to Tenenbaum
Default Re: did i do something wrong?

Did you get your issue fixed?
Were the front panel connectors connected properly?
Tenenbaum is offline  
Old 06-19-2009, 09:22 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 69
Default Re: did i do something wrong?

Gonna give it another try soon
the0wner is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Something Wrong... Drizztt18 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 02-13-2009 08:10 AM
Connecting wireless internet, bought the wrong equipment? miaow Computer Networking and Internet Hardware 4 05-21-2008 06:11 AM
Whats wrong? <[MaTT]> Hardware Repairs and Troubleshooting 12 12-23-2007 12:40 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.