Dell XPS 600 problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-31-2007, 03:59 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default Dell XPS 600 problem

I am having a problem with my dell xps 600, and was wondering if you guys have any idea what is wrong. I plug the computer in and no power lights come on, the fans just start running. Only light is a small yellow one on the motherboard, the fans just keep running. Pushing the power button will not power it up. Any ideas?

Macchew5 is offline  
Old 10-31-2007, 05:15 PM   #2 (permalink)
peterhuang913's Avatar
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Dell XPS 600 problem

Are there the four lights on the back?


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 10-31-2007, 05:36 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default Re: Dell XPS 600 problem

nope, no lights on back lit up at all.
Macchew5 is offline  
Old 11-19-2007, 02:44 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Nov 2007
Location: Newcastle, England
Posts: 65
Default Re: Dell XPS 600 problem

Could be a PSU problem. Try unplugging the system from the mains, then plug it back in. The XPS should boot up for a few seconds before turning itself off. Does your power light light up for these few seconds?
Dell Boi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dell Inspiron Motherboard/Memory Problem Jaco42 Hardware Repairs and Troubleshooting 0 07-10-2007 01:12 AM
Weird problem with DELL and wireless ?! weswes Computer Networking and Internet Hardware 3 06-11-2007 06:57 PM
Dell to finally ship PCs with Linux Osiris Linux and Open Source 7 05-13-2007 03:54 AM
cannot install vista.. got a dell mobo siddanth3 New Systems | Building and Buying 13 04-30-2007 05:05 PM
Chronic Rebooting Problem AND_YOU_ARE Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-24-2007 05:04 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:24 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.