Dell Problems - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-27-2009, 10:06 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
SThompson86's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Pearl, MS
Posts: 153
Send a message via AIM to SThompson86 Send a message via MSN to SThompson86 Send a message via Yahoo to SThompson86
Default Re: Dell Problems

Did you try deleting and reinstalling the NICs Drivers? We use Dells at my work, and I have done that before when a persons internet was acting flakey. May not be the fix for you.
__________________

SThompson86 is offline  
Old 11-27-2009, 12:46 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
bentobaku's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Middle of no where in WV
Posts: 211
Default Re: Dell Problems

TADA Hefemeister your da man... lol after days of piddling it was teh **** ethernet cable the whole time. I guess it burnt partialy out and so i could get simple sites but not large ones. tried new cable and poof its fine. Wish I had thought about that before reformatting the whole system. Oh well, no matter how many times i tell my self i always forget... "Check the simplest things first". Ty for your help.
__________________

__________________
Look! It's moving. It's alive. It's alive... It's alive, it's moving, it's alive, it's alive, it's alive, it's alive, IT'S ALIVE!

Intel i5 3570k 3.5 quad | Gigabyte GA-Z68XP-UD3 mobo
Cosair XMS3 2x4GB 1333MHz DDR3 | EVGA Nvidia GeForce GTX 550Ti 1GB DDR5
Corsair 700w PSU | Western Digital Blue Cavier 320GB 7200RPM 16MB SATA II | Windows 7 Home Premium x64
bentobaku is offline  
Old 11-28-2009, 02:37 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
bentobaku's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Middle of no where in WV
Posts: 211
Default Re: Dell Problems

UPDATE: Just thought i would let you all know... It was the network card for some reason it works with these two short cables joined with a coupler, but non of my other cables, so i pulled the card and poof its fine.
__________________
Look! It's moving. It's alive. It's alive... It's alive, it's moving, it's alive, it's alive, it's alive, it's alive, IT'S ALIVE!

Intel i5 3570k 3.5 quad | Gigabyte GA-Z68XP-UD3 mobo
Cosair XMS3 2x4GB 1333MHz DDR3 | EVGA Nvidia GeForce GTX 550Ti 1GB DDR5
Corsair 700w PSU | Western Digital Blue Cavier 320GB 7200RPM 16MB SATA II | Windows 7 Home Premium x64
bentobaku is offline  
Old 11-28-2009, 11:53 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
SThompson86's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Pearl, MS
Posts: 153
Send a message via AIM to SThompson86 Send a message via MSN to SThompson86 Send a message via Yahoo to SThompson86
Default Re: Dell Problems

is the machine still under warranty? glad you found the problem though
__________________

SThompson86 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What do y'all recommend in a new Dell computer for gaming? Mazer18 System Upgrades 14 08-02-2009 04:05 AM
HP e9150t vs. Dell Studio XPS - Need buying help Moondoggy System Upgrades 17 07-28-2009 11:09 AM
HELP! Battlefield 2 Crashes when entering Singleplayer,Multiplayer, and Audio Options Grayman PC Gaming 7 03-17-2009 02:26 AM
Dell Inspiron 1150 Problems sa.snyder Microsoft Windows and Software 1 11-13-2007 11:02 AM
Dell Inspiron 8100 notebook display problems kizzeith Hardware Repairs and Troubleshooting 0 09-30-2007 03:06 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.