Delayed Write Failed - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-18-2006, 06:20 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 11
Default

ill try that but i dont think it will work cos iv already tried somethin like that.. if u have any other ideas please notify me
__________________

philmetz is offline  
Old 08-18-2006, 06:53 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Alvin.C's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: United Kingdom
Posts: 2,580
Default

Hello,

Make sure the drive's policy is set to optimize for quick removal.

First, plug in your external HDD.
[list=1][*] Double click on the Safely Remove Hardware icon in your taskbar tray...


[*] Right click on the drive in question, and click properties[*] Click on the Policies tab and, make sure that optimize for quick removal is checked.[/list=1]
__________________

__________________
Alvin.C
linkedin.com/in/alvinwkchan

|Gaming PC| |Dell Latitude E7250| |Macbook Air 13" (Mid 2013)|
|Windows 10 Pro (x64)| |Intel Core i5-6600 @ 3.3 GHz| |MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 Gaming X| |Noctua NH-D15S CPU Cooler| |Gigabyte GA-Z170MX-GAMING 5 mATX Motherboard| |Samsung 840 Pro 256GB SSD| |Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-SDRAM| |OCZ ModXStream Pro 700W Modular PSU| |NZXT Vulcan Micro ATX Case|
Alvin.C is offline  
Old 08-18-2006, 06:57 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

i agree with alvin try that aswell. also try uninstalling it from device manager and letting windows rediscover it.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-19-2006, 05:33 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 11
Default

i tried that but there is no policy tab..?? am usin windows xp pro
I have also tried reinstallin and it doesnt work.
ANy more ideas.
philmetz is offline  
Old 08-19-2006, 01:56 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 11
Default

IDEAS???
philmetz is offline  
Old 08-20-2006, 05:25 AM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 11
Default

anyone??
philmetz is offline  
Old 08-21-2006, 02:00 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 11
Default

ok i think iv solved it. what i have done is bought a USB card bus and used that to connect my harddrive and it works so therefore it must be my internal usb. Any ideas how to fix that??
philmetz is offline  
Old 08-21-2006, 02:03 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

if onboard usb fails there is nothing much you can do other than replace the board however if other USB components work on it and just the hard drive doesnt a driver or something got corrupt. as long as its working though i wouldnt worry about it.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-21-2006, 02:06 PM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 11
Default ya

ya my smaller flash works and my usb mouse except my external harddrive. and i tried lookin for drives and couldnt find any. ???
__________________

philmetz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.