DDR2 800 only operating at 700? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-31-2009, 04:45 AM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: DDR2 800 only operating at 700?

yep you need 2 or 4 for dual channel but with the fact you are replacing th mb I would not worry about it right now.
__________________

__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 05-31-2009, 04:50 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2008
Location: Missouri
Posts: 1,534
Default Re: DDR2 800 only operating at 700?

Quote:
Originally Posted by Hefemeister View Post
yep you need 2 or 4 for dual channel but with the fact you are replacing th mb I would not worry about it right now.
The motherboard will be upgraded first. I don't think I will see a huge performance increase from 3gb single to 4gb dual, would I? Would it be a worthless upgrade, since this is basically just a internet machine?
__________________

__________________
ASUS M5A99FX Pro R2.0 : AMD FX 9370 : Corsair H100i GTX Cooler : 16GB Corsair Vengeance Blue 1600 (4x4Gb) : XFX 7970 Ghz 3GB x 2 : PNY XLR8 256GB SSD : Seagate 1TB : Antec True Power Quattro 1000W : Thermaltake G41
95BlackGA is offline  
Old 05-31-2009, 04:54 AM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: DDR2 800 only operating at 700?

For what you do with it I would not worry about it.
__________________

__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
stick with my ddr2 800 or upgrade to 1066 tastegw Overclocking and Modding 6 01-04-2009 07:08 PM
Sticking to ddr2 800? Demalii Overclocking and Modding 3 12-31-2008 11:10 AM
what benefit would i get if i go from DDR2 800 to DDR2 1066? Wildside New Systems | Building and Buying 9 12-14-2008 07:18 PM
F/S: SUPER TALENT 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Chad711 Buy/Sell/Trade and Hot Deals 3 10-27-2008 12:50 PM
DDR2 800 RAM in a DDR2 1066 mobo? SubGum System Upgrades 1 10-13-2008 07:10 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.