Ddr Ram - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-14-2006, 03:24 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 3
Default Ddr Ram

ddr400 and ddr266 will they work together?

i have asus a8n-vm csm.
__________________

sososo is offline  
Old 05-14-2006, 07:23 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

It will but the ddr400 will run at ddr266 so why would you?
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Old 05-14-2006, 09:38 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 3
Default

thanks for helping
sososo is offline  
Old 05-14-2006, 09:39 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 3
Default

thanks for helping. i will use only 1 gb ddr 400.
sososo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.