Cubase 4 on xp64? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-17-2009, 05:21 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2009
Location: thessaloniki Greece
Posts: 2
Exclamation Cubase 4 on xp64?



i am stuck too ...... please help !
i am using cubase 4 with asio4all v2 driver and vst 2 ..... and it crashes either if i try to add inputs , more than 2 audio tracks , if i connect control monitor ...... even my pc crashes (blue screen) ! when i am trying to open a project that has 16 audio tracks ..... my latency is 48.458 ms !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

system properties
xp professional x64
intel i7
3gb ram

sound card
realtek high definition audio (onboard ...... )
driver version 5.10.0.5888
__________________

isida_11 is offline  
Old 07-17-2009, 05:28 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: Cubase 4 on xp64?

Hey.

Just so you know we do not allow necroposts on our forum.

Quote:
Necroposting is when a thread older than 3 months and is posted in. If the thread is over 3 months old. Do not post in it. The 3 moth limit is not from the date the thread was created but from the date of the LAST post in the thread. The date can be found by the user name.
Computer Forums - Announcements in Forum : Rules, News and Announcements

I created a new thread to discuss your problem.

Thanks.
__________________

__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 07-17-2009, 06:16 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2009
Location: thessaloniki Greece
Posts: 2
Red face Re: Cubase 4 on xp64?

Quote:
Originally Posted by Hefemeister View Post
Hey.

Just so you know we do not allow necroposts on our forum.


Computer Forums - Announcements in Forum : Rules, News and Announcements

I created a new thread to discuss your problem.

Thanks.
sorry ......i didn't know
isida_11 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
counterstrike source error in xp64 bit v8killaz Hardware Repairs and Troubleshooting 2 01-31-2009 12:22 AM
Cubase 4 on xp64? Tommo399 Hardware Repairs and Troubleshooting 9 11-12-2008 05:02 PM
Wierd problems after XP64 reinstall... lostuser Microsoft Windows and Software 2 10-25-2008 06:47 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.