CPU Usage - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-12-2005, 10:42 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 24
Default CPU Usage

I'm not sure if this is actually a problem, but I need to clarify it anyhow. I'm running an AMD Athlon64 3400+ .. not the beefiest CPU available, but it has no trouble running anything I throw it. My problem is that when I run certain web applications, the usage skyrockets to 100% regardless of the complexity of the program. Things like Flash games. What is the cause for this, and is there a fix? Thanks for any replies.
__________________

brianthekiller is offline  
Old 10-13-2005, 12:29 AM   #2 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

What kind of CPU % are you running at idle?

If you are more than a couple % at idle, perhaps you should look at doing virii/spyware scans.
__________________

__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 10-13-2005, 12:35 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 24
Default

0% at idle. No spyware or adware or virii on this PC..
brianthekiller is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.