CPU losing speed - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-29-2009, 06:45 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
stb1swat's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Mexico during school. Washington during summer.
Posts: 728
Default CPU losing speed

Another problem I'm having is I've noticed my E8400 is docked at 2.95 on account of the multiplier being docked to 3.28 when it should be 333.

I fear this is all circling around my mobo...any ideas?

this is my other post
__________________

Blushing skin is whispering. slight of tongue, can kill so softly. Velvet lips sing lullabies, so satin sleek but still so costly
stb1swat is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Computer without CPU fan? lazycat Hardware Repairs and Troubleshooting 3 10-28-2008 12:01 AM
CPU running lower than stock speed. mahiv87 System Upgrades 11 10-12-2008 09:49 AM
Which CPU cooler would be most benefical? grkbar New Systems | Building and Buying 5 09-28-2008 10:22 AM
Noob CPU speed question? spartanp1 New Systems | Building and Buying 8 09-22-2008 11:38 PM
Lower Video Card noise by reducing the fan speed Osiris Monitors, Printers and Peripherals 0 01-01-2008 12:53 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.