CPU change - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-18-2006, 05:58 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 41
Default CPU change

Hey i have an odler laptop with an atholon CPU that is showing 1.8Ghz when in the BIOS but when i boot into windows it is only showing at 793 Mhz! I can't seem to figure out what is changing the setting when windows loads.
__________________

NightShade01 is offline  
Old 10-18-2006, 06:10 PM   #2 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

DANG!!! is it acting that slow? run cpuz or speedfan and tell us what it says there. maybe you might have to reinstall windows
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 10-18-2006, 06:11 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Massachusetts
Posts: 1,151
Send a message via AIM to Deathawk Send a message via Yahoo to Deathawk
Default

I think it's Cool n Quiet that's doing that.
__________________
Deathawk is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.