computer trouble - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-16-2006, 09:12 PM   #11 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Yes, and I've looked through many manuals.

However I will take a picture of all the connections and $hit with my digi cam.


BTW, subject change:

Does the GSA-4163 LG DVD writer support dual-layer? It says "Super Multi", but that doesn't tell anything.

Never mind guys, figured out the DVD writer is dual-layer, thanks to Google!
__________________

talldude123 is offline  
Old 10-16-2006, 10:18 PM   #12 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

does it make any beeps?

if not either u shorted something, ESD, or check if speaker is connected properly.
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 10-16-2006, 11:27 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default

When you turn on your pc does the cpu fan spin?
__________________
Jorsoft is offline  
Old 10-18-2006, 07:59 AM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 65
Default

Firstly did ur computer on when u power on it
did the HDD led on? if on tat ur display problems if not it nidter ur motherboard spoil or ur power supply spoil...
PW_Ranger is offline  
Old 10-18-2006, 08:05 AM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

Quote:
Originally posted by talldude123
Yes, and I've looked through many manuals.

However I will take a picture of all the connections and $hit with my digi cam.


BTW, subject change:

Does the GSA-4163 LG DVD writer support dual-layer? It says "Super Multi", but that doesn't tell anything.

Never mind guys, figured out the DVD writer is dual-layer, thanks to Google!
yeah, I've got that exact model DVD burner. I've burned a few dual layer DVD's with it; though it's usually kinda slow
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-18-2006, 09:06 PM   #16 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

It's faster than this stock DVD burner. It's only 4X.

Update:

Instead of fixing the old Celeron, I put the memory into the new machine. Goodbye old Celeron; Hello new Athlon with 1.25 GB of memory!

All I need is a graphics card, but mine is pretty good for running Windows.
__________________

talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.