Computer Reboots On Login. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-14-2005, 06:22 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Location: Illinois
Posts: 609
Angry Computer Reboots On Login.

Computer specs are in sig.

I turn on my computer, as soon as it goes to my LOGON screen and begins logging in it just RESTARTS.

Heres what I've done,

-Flashed Bios
-Cleared CMOS
-System Restored (Tried 4 Dates)
-Booted up in SAFE MODE (works but I don't know what needs to be changed)
-Ran a CHKDSK through DOS

None of these helped, but I can get in Safe Mode. I really don't know what is going on. Help, would be fabulous. Thanks m8's
__________________

__________________

•AMD 8120 @ 3.8Ghz
•CoolerMaster Hyper212 EVO
•MSI 970A G46
•8GB Dual-Channel 1600Mhz DDR3 Corsair Vengeance
•eVGA 660 GTX Ti
•128gb Samsung 830 SSD (OS, Games)
•2TB Seagate 7200rpm 64mb Barracuda SATA6GB's
•640gb WD (Cavier Blue)
•CoolerMaster HAF-X
AuThoRitY is offline  
Old 11-14-2005, 06:50 PM   #2 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

well, obviously since you can get into Safe Mode, it has to be software related.

Did you install/uninstall anything new prior to this issue starting ?

Does it let you even get to the login screen ?
Or does it just show you the login screen and automatically restart itself ?

Do you have mulitple accounts on the machine ?
Whats the Temp running at in your Bios ?
__________________

__________________
brady is offline  
Old 11-14-2005, 06:56 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Location: Illinois
Posts: 609
Default

Temp is 30C, I'm only user. I can go to login screen as soon as I type in my PW and push enter and settings start getting loaded SHE REBOOTS, I'll try makeing a new account or something
__________________

•AMD 8120 @ 3.8Ghz
•CoolerMaster Hyper212 EVO
•MSI 970A G46
•8GB Dual-Channel 1600Mhz DDR3 Corsair Vengeance
•eVGA 660 GTX Ti
•128gb Samsung 830 SSD (OS, Games)
•2TB Seagate 7200rpm 64mb Barracuda SATA6GB's
•640gb WD (Cavier Blue)
•CoolerMaster HAF-X
AuThoRitY is offline  
Old 11-14-2005, 07:08 PM   #4 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Making a new account is exactly what I was going to suggest first... let me know how that works out.
__________________
brady is offline  
Old 11-14-2005, 11:32 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Location: Illinois
Posts: 609
Default

Well, turns out. The next reboot it did it wanted me to reactivate which I did. Then I booted up again this time it wouldnt even go to the login, I got so fed up w/ this p.o.s i just formatted it and started over fresh, and now im talking on here again. so all in all. i lost most of my stuff and games. but it works. so w/e 2000$ computer is supposed to screw up right? lol
__________________

•AMD 8120 @ 3.8Ghz
•CoolerMaster Hyper212 EVO
•MSI 970A G46
•8GB Dual-Channel 1600Mhz DDR3 Corsair Vengeance
•eVGA 660 GTX Ti
•128gb Samsung 830 SSD (OS, Games)
•2TB Seagate 7200rpm 64mb Barracuda SATA6GB's
•640gb WD (Cavier Blue)
•CoolerMaster HAF-X
AuThoRitY is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.