Computer Problem - Not Booting - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 05-28-2007, 11:45 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Oct 2005
Posts: 50
Default Computer Problem - Not Booting

I installed Vista yesterday, but realized my cpu and ram where at like 80% all the time, so i partioned my hd, put my xp cd in and rebooted, it loaded the disk and started copying files, without even asking me which drive to place them in, after this it rebooted itself, and did the exact same thing, so i removed the disk and rebooted. It then said error loading operating system, so i tried putting the disk in again, which didn't work. So now it doesn't even say "error...." it just loads the bit of screen with my company name is, and does nothing =(

Any Ideas?

htideswell is offline  
Old 05-28-2007, 07:51 PM   #2 (permalink)
I know <html>, do you?
SYL\X/3K's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default Re: Computer Problem - Not Booting

id throw in the HD to a different system and slave it , back up whatever is needed and wipe it clean, what happened was it over written on Vista and it might of corrupt because the installation wasn't finished. But i think if you overwrite the HD with the XP it should still given you a choice weither to boot into Vista or XP .

SYL\X/3K is offline  
Old 05-31-2007, 01:29 AM   #3 (permalink)
True Techie
Join Date: Nov 2006
Posts: 101
Default Re: Computer Problem - Not Booting

yea and to its very hard to dual boot with vista, you can do it but i read that it has to be done a certain way and changes to vistas boot file are needed because i believe vistas "boot.ini" is totally different from xp...but yea i would do what sylwek said to do its almost beyond repair now
-E6300 Intel Core Duo 1.86GHz
-ASUS P5NSLI Motherboard
-OCZ PC6400 800MHz 4x1GB Platinum series
-XFX 8800GTX
-OCZ Gamer Xtream 700W PSU
-2x160GB WD HD in RAID 0
-Antec Nine Hundred case
icantflybfplane is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Computer problem ankit3000 Hardware Repairs and Troubleshooting 6 06-06-2007 03:42 PM
what computer god thinks that they can solve this problem?? wazzahelpme New Systems | Building and Buying 12 05-28-2007 08:42 PM
my computer hardware problem has been found...... Wildside Hardware Repairs and Troubleshooting 3 05-12-2007 03:33 PM
Problem with my hardware responding to my computer. Carl133 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-23-2007 08:21 PM
Very strange computer problem fangs2000 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-20-2007 08:52 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.