Computer not powering on........ - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-01-2006, 01:53 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 6
Default

That did it, thanks again for all the help. I just got a little confused because of the power supply that I used to have, I assumed it was a 20+4 pin. The manual that came with it was just a 1 page sheet that didn't really get into any specifics, but I still feel like a newb now =P. Thanks again for all the help.
__________________

SpaZ85 is offline  
Old 09-01-2006, 03:18 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

Here's all the info on your board (if it is the stock aa8xe) and all the downloads for the board including the full manual are on the right side.

All you really lost was a week without your new system You really needed that Power Supply anyway. Running that system off a cheap psu would just wrong, lol. Glad you got it fixed.
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.