computer mystery - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-07-2007, 02:24 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2007
Posts: 7
Default Re: computer mystery

nope, ran memtest - multiple versions multiple times already.
that was one of the first things i tried... and it checked out just fine.

snakegriffin85 is offline  
Old 10-07-2007, 02:37 PM   #12 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
NosBoost300's Avatar
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: computer mystery

maybe we're down to the mobo then? dang.. thats a tough one...

just throwdown for a new am2 system or something.. lol

Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 10-07-2007, 06:16 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
sPlAtOiD's Avatar
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default Re: computer mystery

When you go into your bios is it stable then or does it hang also? Have you tried setting your bios to default? How much rem do you have in your system? If you have two sticks take one out and try to install then. I know this sounds weird but I've had to do that. Then after I get things installed I put the ram back in. That's usually in an older board but its worth a try.
sPlAtOiD is offline  
Old 10-08-2007, 10:56 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2007
Posts: 7
Default Re: computer mystery

naw bios is stable, and yes, ive tried installing with 1 stick, to no avail. but not with linux, so ill give that a shot asap.
thanks for your help guys, im pretty much down to the motherboard i think...

snakegriffin85 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Along came a hub, a switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Computer Networking and Internet Hardware 21 01-10-2013 03:13 AM
A switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Networking Tips, Tricks & FAQ 10 04-10-2009 05:24 PM
POST Troubleshooting Guide SYL\X/3K Hardware Repairs and Troubleshooting 7 03-07-2009 10:24 AM
Serious computer problem. HeeRoMaKi Hardware Repairs and Troubleshooting 71 07-28-2007 10:42 PM
Cant seem to fix this dang computer morrty Hardware Repairs and Troubleshooting 7 06-11-2007 10:09 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.