computer lag - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-28-2007, 11:33 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2007
Posts: 7
Default Delete this please!!!!

Ok so I have this built pc from like 99 running Win Xp home on it. It has a 7gigHD then a backup 40gigHD. The 7gig has the op system install on it. Now when I go to startup the PC it takes about 5 ins to come up and all the programs run slow as if the PC is on dailup. Any help would be great guys. This site is great.

pcintraining is offline  
Old 01-28-2007, 12:12 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2007
Posts: 7

Mods delete please I found out what is killing the HD
pcintraining is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.