computer dead? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-23-2006, 01:57 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 4
Default computer dead?

Hello,
I have a Mesh 512MB RAM, 1.7GHz AMD Processor - Here is my problem:

You cannot turn on the computer from the front switch, you have to use the plug in the back to turn it on; none of the cd drives power up, but the hard drive light comes on and fans work. The monitor shows no signal and the green light on the motherboard lights up. We have changed the power supply, but no luck? Could it be a dead mobo?


Thanks
__________________

internetman is offline  
Old 06-23-2006, 03:39 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
brinks's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144
Default

Is this a new computer?
This this only happen recently?
__________________

brinks is offline  
Old 06-23-2006, 05:07 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 4
Default

Computer is about 4 years old.
Yes, this is only happening recently. We tried testing the RAM by taking it out and my trying each stick at a time...no luck and no beeps when no RAM is in the computer.
internetman is offline  
Old 06-23-2006, 08:18 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,243
Send a message via AIM to CrAzY_GaMeR_07
Default

bad mobo
__________________
CrAzY_GaMeR_07 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.