Compaq Presario 700 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-08-2005, 03:04 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 109
Default Compaq Presario 700

The above notebook has just packed in, when I press the power on button I get the power light but nothing else, no dispaly or activity of any sort
Does anyone know if I can download a manual or instructions on HDD removal as I have information on the disk I would like to retrieve if the Laptop is beyond repair

Thanks for all responses
__________________

philb101 is offline  
Old 11-08-2005, 03:53 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

you can plug it in to the monitor and see if you see any display.
__________________

nuke is offline  
Old 11-08-2005, 05:02 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 359
Default

Quote:
Originally posted by nuke
you can plug it in to the monitor and see if you see any display.
try plugging it into a moniter as he says. if that doesn't work see if theres any reset pinholes anywhere on the laptop. If that's no good, Press the function key to switch displays..


because of propriritary Laptops are very hard to troubleshoot.. If you take them apart you may have hell getting it back together without pinching cables etc..

May be best to take it back to where you got it/the manufacturer


you can generally pull out the hard drives and get a 2.5 hard drive adapter hopefully it's not the hard drive thats bad but .. I don't know how laptops work that well off hand..

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tem=8719302497

get something like this and pull out the drive and use with your other comp to pull the data.
__________________
Sig removed due to size. Please read the rules before adding your compliant sig. SigSanta
kiyotaka is offline  
Old 11-08-2005, 05:07 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 359
Default

make sure you get the data off before you take it abck if you can though Since if you take it back, Chances are they will wipe the drive wether nescisary or not.
__________________
Sig removed due to size. Please read the rules before adding your compliant sig. SigSanta
kiyotaka is offline  
Old 11-08-2005, 05:15 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

stop double posting.. if you want to post again, edit the first one.
nuke is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.