Compaq Armada 3500 - please help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-13-2006, 02:35 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
Unhappy Compaq Armada 3500 - please help


My name is Todd, and I have a used Compaq Armada 3500. A friend of mine gave it to me almost a year ago, and I have been using it for quite a lot ever since then.

Just today, I was typing some papers this morning, and then I went to put it into Stand-By, but I didn't bother to see if it went off. Later, I took it out and I was trying to turn it on, and when I did, nothing appeared on the screen, not even static, and the only thing that happens is that I hear the hard disk and the "Scroll Lock", "Caps Lock", and "Number Lock" all light up and nothing happens after that.

I can't press the button to restart it or shut it down, so I usually either take the battery out or pull the plug.

I can't seem to figure out the problem, and I'd like to have it working soon so if there is anything you can do to help, please tell me.

Thank you,
Todd Suess

tlsuess is offline  
Old 12-31-2006, 09:56 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2006
Posts: 1

Anyone? I have the same laptop that's just developed the same problem, and I'm getting desperate. The HP website is ZERO help, with every last manual link - without exception - resulting in a 404. I need this laptop as I can't afford to replace it. Please, someone help.

DaWrecka is offline  
Old 12-31-2006, 10:56 PM   #3 (permalink)
True Techie
Join Date: Jan 2006
Posts: 105

Well, I aint very much experienced in laptops, and i hate them, but someone who has will probably reply, but i think it could be the power supply, or the battery, though with laptops anything could have gona, if its powering up, then could be a burnt out chip,
Seems strange that both the same laptops have gone??
Intel Pentium 4 2.00Ghz FSB 400Mhz
MSI MS-6533 Motherboard
1 - Seagate 20Gb 1 - 40 gig Maxtor AND 1 Western Digital - 80 gig (Variety there eh)
Geforce 5200 128mb AGP
Liteon Dvd Burner
340watt PSU
schultzy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.