CMOS/GPNV Checksum Bad??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-28-2007, 03:50 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 133
Default CMOS/GPNV Checksum Bad???

I have my hardrive set as master and my CD Drive as slave. What's CMOS/GPNV Checksum Bad mean? How can I fix this?
__________________

Cajete is offline  
Old 01-28-2007, 04:11 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 133
Default

anyone?
__________________

Cajete is offline  
Old 01-28-2007, 04:37 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 17
Lightbulb Hello >>>>

Tell me when d error shows ?

What action should take ?

Check ur CIMOS battery r ok & fully funktional.

If ur baterry r good then try to resetting ur bios value.

digiboy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.