CD-ROM will read but, not burn? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-02-2006, 11:45 AM   #1 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 225
Send a message via Yahoo to brrymnvette
Default CD-ROM will read but, not burn?

My cd burner will only read cd's for some reason. Every time I try to burn one it says please insert a blank disc and try again. But, the disc's are good. I put them in my laptop and they burn fine. I"ve put in a new burner and have the same result. Any ideas?
__________________

brrymnvette is offline  
Old 08-02-2006, 11:47 AM   #2 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

It may be that the CD burn speed isn't compatible with your CD-R.

Have you tried other media brands?
__________________

__________________
brady is offline  
Old 08-02-2006, 11:50 AM   #3 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 225
Send a message via Yahoo to brrymnvette
Default

It's compatible. I've burned 100's maybe 1000's of CD's with the same program same CD's. It just stopped working last week. I burned some CD's and they looked like they burned. Now I'm coming to find out they were all blank. So, Roxio said they completed but it didn't burn anything onto them. I use Roxio and Windows Media Player to burn. They both give me the same error message now.
brrymnvette is offline  
Old 08-02-2006, 11:52 AM   #4 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Have you reinstalled Roxio? Have you tried updating your Burner's driver?
__________________
brady is offline  
Old 08-02-2006, 11:55 AM   #5 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 225
Send a message via Yahoo to brrymnvette
Default

Tried updating the driver. Reinstalling Roxio again as we speak.
brrymnvette is offline  
Old 08-02-2006, 12:33 PM   #6 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 225
Send a message via Yahoo to brrymnvette
Default

Reinstalled Roxio twice. It's working now. Something with Roxio must have caused it.

Thanks.
brrymnvette is offline  
Old 08-02-2006, 12:33 PM   #7 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

That happens from time to time.
__________________

__________________
brady is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.