cd rom - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-08-2006, 08:26 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default cd rom

I changed hard drives and added some memory to my sons pc. Now the cd rom does not work. I checked and it is hooked up. I took the memory back out and changed the hard drive back but the cd rom still does not work.... any clue?
__________________

nicholas01 is offline  
Old 06-08-2006, 08:33 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

the bios identifies it?
on the ide cable its connected standalone or with another drive?
__________________

jeremy is offline  
Old 06-08-2006, 08:42 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default

your talking to an amateur here so bare with me.... I do not believe it did but I was too scared to go in there. I do not believe anything else is connected to thin thick white strap with multiple connectors if that is what you were referencing.... thanks.
nicholas01 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.