cd drive problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-11-2006, 08:50 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 68
Send a message via AIM to hitm4n666
Default cd drive problem

in the morning i put on my pc and wen i do i go to run a game thats on a cd and wen i do it says plz insert cd and i go to mycomputer and it say i got no cd drive so i have to restart my pc and wen it comes back up its there its been like this for the past year y is it like that?
__________________

hitm4n666 is offline  
Old 11-11-2006, 08:53 PM   #2 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

might be failing ide cable
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 11-11-2006, 08:59 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

It sounds like what happens when you use Cable Select (CS) instead of a master slave set up.
__________________
FlashDude is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.