Can't get to BIOS - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-12-2009, 10:36 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
aaronkupen's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 1,848
Send a message via AIM to aaronkupen Send a message via Yahoo to aaronkupen
Default Can't get to BIOS

So I've been doing some very very mild overclocking on my amd x2 4000+ processor with a 690G chipset coupled with a 350 Watt processor. Well I've been having issues with this computer for a couple of days, with and without overclocking -- sometimes it would act stable, sometimes it wouldn't. Now I'm at a point where when I turn it on I just face a black screen. I'm pretty sure it is not the power supply, because when I had switched it out with another, the problem still remained. If the CPU was damaged, then I'm sure it would make it a little bit further than where I am getting.

The only thing that I can think of was that the motherboard is damaged.

I have a case and power supply arriving in a few days, so if you people agree with me that the motherboard is really the only solution that makes sense I'll go ahead and buy a new one.
__________________

__________________
Desktop - Antec Sonata III
Intel Core i3 540
4 GB DDR3-1600 memory
ATI Radeon HD 5670
Windows Vista Business x64
aaronkupen is offline  
Old 02-13-2009, 12:37 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: Can't get to BIOS

Have you reset cmos yet?
__________________

__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 02-13-2009, 11:27 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
aaronkupen's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 1,848
Send a message via AIM to aaronkupen Send a message via Yahoo to aaronkupen
Default Re: Can't get to BIOS

Yeah I've pretty much tried everything.
__________________
Desktop - Antec Sonata III
Intel Core i3 540
4 GB DDR3-1600 memory
ATI Radeon HD 5670
Windows Vista Business x64
aaronkupen is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BIOs wont let me Overclock, no options.. TekBubs Overclocking and Modding 14 02-06-2009 10:58 PM
Blackops & HD4870x2 Graphic Cards Bios Update Beacon New Systems | Building and Buying 1 12-28-2008 02:13 PM
correlation between BIOS and chipset Jeroen1000 Monitors, Printers and Peripherals 6 11-10-2008 07:07 PM
Toshiba 'BIOS password glitch' Cunjo Laptops and Notebooks 1 06-17-2008 02:14 AM
Long Beeps at start up freak67 Hardware Repairs and Troubleshooting 6 12-06-2007 06:08 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.