Can't boot at all and nothing appear on my screen !!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-11-2006, 10:46 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Angry Can't boot at all and nothing appear on my screen !!!!

Ok i have a problem where my computer wont even show me an image on screen, so i changed the video card, did'nt work, i tried some other RAM, did'nt work, i tried another power supply, did'nt work, i bought a new Motherboard and CPU... did'nt work either and now im out of idea on what to try next!!!


When i press power , all the fan Starts and i can hear the Hard Drive GRR GRR a few time then ... nothing. Both light in front stay open but nothing happen oh and yes i tried some other HardDrive, i even train with nothing plugged except the video card


PLEASE HELPP : P
__________________

m1ke is offline  
Old 08-11-2006, 10:59 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Default

Does the fan stay on? Does the machine POST?

Also, what type of machine is it? Model?
__________________

RJteCH is offline  
Old 08-11-2006, 11:00 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Default

All FAN Stay on, and i have no screen at all... so i dont even see if i can reach the bios... if it do it's POST..
m1ke is offline  
Old 08-11-2006, 11:01 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Default

Does the motherboard have "on board" video aside from a card you installed?
RJteCH is offline  
Old 08-11-2006, 11:39 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Default

No onboard videocard, i just tried the videocard , Harddrive, and RAM on another comp and everything work perfectly

I also replaced the powersupply and it does'nt work either


Edit: The motherboard and CPU is brand new from yesterday and the problem i have right now is the same that i had with my old motherboard / CPU
m1ke is offline  
Old 08-11-2006, 12:56 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 14
Send a message via AIM to NismoR34Drift
Default

The mobo should have a small speaker so you can hear beeps when/if it POSTS. Check to make sure the video card is installed correctly/is compatible with your motherboard.
NismoR34Drift is offline  
Old 08-11-2006, 01:23 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Default

Speaker is plugged and i hear no sound and i tries a radeon 9800 pro and a 9600 and still does'nt work
m1ke is offline  
Old 08-11-2006, 01:38 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

have you tried the monitor itselft on another machine seemed to have overlooked that one
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-11-2006, 01:40 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Default

Tried 3 different monitor that are working right now so it's not the monitor nice idea to but ... :P Motherboard is a ASUS A8V
m1ke is offline  
Old 08-11-2006, 02:34 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Default

More Idea please !!!!! :P do i need to bring that motherboard back ??
__________________

m1ke is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.