Blank screen at boot - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2006, 08:01 PM   #11 (permalink)
Do not Stare at my Avatar
Ste's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,571
Send a message via MSN to Ste

Start RMAing parts if you do not want to buy Replacements. It would probably be easier anyways.

When I say replacements I mean compatible parts to swap and check if they work with your other parts.

Ste is offline  
Old 01-11-2006, 08:38 PM   #12 (permalink)
Super Techie
Join Date: Dec 2002
Posts: 458

Yeah, I'm sending back the motherboard. Hopefully that'll fix the problem.

<font size=1><b>Current Build:</b>
DFI Lanparty Ultra-D
<a href=\"\">AMD 64 X2 4400+ @ 2.20GHz</a>
Big Typhoon Heatsink/Fan
2 GB G.Skill DDR500 PC4000
eVGA 256MB 7800GTX
37GB Raptor
2x 120GB Hard Drives</font>
sickness is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.