Blank screen after installing slave HDD - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-01-2008, 05:03 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Angry Blank screen after installing slave HDD

my Computer WAS working perfectly fine Untill I installed a 10gb slave hardrive in my computer.. i turned the computer on then i got a blank screen.. then i removed the HDD then i still get a blank/black screen.. the fans spin the computer doesn't boot up.. i tried boot disks and reseting the bios nothing worked is there anything else i can do to make it boot up.. its a Pentium 4 1.5ghz Asus mobo model# P4S333-M.. my graphics card is installed fine i checked that and cleaned the dust and re installed it..

Some one please help thank you ..
__________________

MattBudz is offline  
Old 04-01-2008, 05:54 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
colin's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 206
Default Re: Blank screen after installing slave HDD

Double check and make sure all of your cables are connected.
__________________

__________________
ASUS EeePC 1000HA
__________________________________________

Intel Core 2 Duo E8500 / XIGMATEK HDT-S1283
GA-P35 DS3R
G.SKILL 2 x 2GB DDR2 1066
GTX 260
SG 500GB WD 640GB
Corsair VX 450W
Vista Ultimate 64-bit/X-FI Music
colin is offline  
Old 04-02-2008, 12:56 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Default Re: Blank screen after installing slave HDD

yeah i did that thanks.. several times.. any other sujestions?
MattBudz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help installing an HDD aetherh4cker System Upgrades 1 10-12-2007 06:19 PM
Blank screen AnthraX System Upgrades 0 09-16-2007 08:58 PM
Msi 8600gts Blank Screen Problem! jungleland Hardware Repairs and Troubleshooting 1 05-02-2007 09:36 AM
Laptop Screen goes blank RezRunner Hardware Repairs and Troubleshooting 4 04-09-2007 03:23 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.