biostar t-power code help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2009, 07:30 PM   #1 (permalink)
Inspired by Art
tastegw's Avatar
Join Date: Dec 2008
Location: PA
Posts: 1,400
Default biostar t-power code help

hi, i just got finished putting together my i7 rig, but when i went to boot it up the board gave me the "2A" error, so i looked in my manual and this is what it says:

"Initialized differnt devices though DIM. See DIM Code Checkpoints section of document for more information."

but i cant find the "DIM Coke Checkpoint section" in my manual so im not sure what to do.

but my first boot up I only have 1 stick of ram installed, and all the other basic things needed for a bootup.

I have googled this error code only to come up empty, and i also have tried biostars website only to find no help.

and any help is out thee, please let it find me


tastegw is offline  
Old 05-07-2009, 07:40 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
hikaricloud's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: USA
Posts: 6,220
Default Re: biostar t-power code help

Stupid question, but just checking. Did you try clearing the CMOS?

R.I.P. Ronald C. "Bucky" Buck
3/13/1949 - 11/30/2010
Poizen22 - in all honesty id prefetr my pics get passed around then send perform some homo erotic sexual deed.
thirdshiftdj - what on earth are you trying to say???
I do not accept support questions via EMail, PM or IM.
If I helped you out, or what I just said rocked you like a hurricane, hit the little thingie over there.
hikaricloud is offline  
Old 05-07-2009, 07:50 PM   #3 (permalink)
Inspired by Art
tastegw's Avatar
Join Date: Dec 2008
Location: PA
Posts: 1,400
Default Re: biostar t-power code help

Originally Posted by hikaricloud View Post
Stupid question, but just checking. Did you try clearing the CMOS?
i should have lol, but i ddnt. when i get back to it that i will do.
tastegw is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dell desktop won't power up - blinking orange light - power supply? VgRt6 Hardware Repairs and Troubleshooting 21 12-23-2009 08:27 AM
Some things you never knew about PC Power & Cooling!! Ste Overclocking and Modding 7 11-12-2008 06:58 AM
Intel cuts electric cords with wireless power system ricanflow New Technology and Products 161 09-13-2008 12:41 PM
strange power problem: no boot, LED flicker, angry floppy drive AskMeAboutRNA Hardware Repairs and Troubleshooting 4 09-04-2008 07:36 PM
I want a new video card. Silverfury New Systems | Building and Buying 25 04-09-2008 12:05 AM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:06 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.