BIOS problem - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-29-2010, 04:52 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: BIOS problem

Ah, OK. This shouldn't be OS dependent. You try any BIOS updates? Did you try running on bare minimum? Board/CPU, PSU, GPU, One stick of RAM, all other devices de-cabled.
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 11-29-2010, 06:36 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 7
Default Re: BIOS problem

Yes, I have updated the bios, and yes I have tried running it with the minimum.
__________________

Kozok is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bios Problem please help!!!!!! cptsmith1990 Hardware Repairs and Troubleshooting 7 12-29-2008 05:44 PM
bios problem Taren Hardware Repairs and Troubleshooting 4 03-31-2008 05:52 AM
BIOS problem misterfatal Hardware Repairs and Troubleshooting 1 12-19-2006 05:29 AM
bios problem stevecapps Hardware Repairs and Troubleshooting 3 12-16-2005 07:38 PM
Bios Problem mance9 System Upgrades 11 12-06-2005 01:59 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.