BIOS on Hard Drive? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-13-2006, 03:37 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,246
Default BIOS on Hard Drive?

Hey. I'm fixing this Presario 5000 series computer for a friend of a friend, and I had to reformat it. The hard drive has TWO partitions, and one is named something with "system" in it... Anyway. It contains about 1 gig of unknown Compaq stuff. I don't know what it is. I don't use OEM computers, so I'm completely clueless about it. Can I just delete this stuff? I've already reformatted the main partition with Windows 2K.
__________________

WorldIndustries is offline  
Old 02-13-2006, 03:42 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

A bios can't be on a hard drive. You will have to look it up to see if anything important is on the partition.
__________________

turtile is offline  
Old 02-13-2006, 04:01 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

If you're putting on a fresh install of windows, then just delete all partitions and install, might make sure you have the drivers for the computer first...
Juice Daddy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.