Biggest Problem Ever!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-18-2006, 05:01 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Angry Biggest Problem Ever!!!

OK, so my computer was working fine one day but then it just decided not to work. My computer was on but there was no video. So i got a new video card still the screen was black. Nothing! My power supply was making a wierd noise so i thought that it gave to much power to the motherboard and fried it. So i got a new motherboard. So that came in and i threw out the old one and hooked up the new and i still had the same problem. No video. So i put in a new video card again with the new motherboard and still nothing. So i thought that the only thing it could be is that the cpu broke. I was wrong again. I got a new cpu and i still have the same problem. So now i got a new power supply, motherboard, videocard, CPU, and my computer is acting the same way it has with everything in the old. It powers up, hard drives work, fans work, everything works, but on my monitor, all i see it a blank screen. I even checked it with another monitor. NOW WHAT IS THE PROBLEM!!! I am out of ideas. Anything would help. PLEASE!!!!!!!!!!!!

Email: patx919@yahoo.com
__________________

patx919 is offline  
Old 10-18-2006, 06:04 PM   #2 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

replace all of the parts at once, u no rma? rma the mobo, ...o wait...have you checked the ram? try with one stick, or with a completely stick. if u do that, and still nothing, replace the mobo, cpu, ps, and video card all at the same time, and dont install it untill all of the parts (new) are in.
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 10-18-2006, 06:32 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

run it with the MBD and everythihng else out of the case, it maybe grounding out on the case.
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 10-18-2006, 06:35 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Default

already did that! and...... nothing!
patx919 is offline  
Old 10-18-2006, 07:06 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

I agree start with the motherboard rma it.

Did you plug the 4 pin p4 connector to the motherboard (the 4 pin connector on the motherboard handy to the cpu)?

Remove/unplug everything from the motherboard (all IDE cables, all ram, video card, any add on pci cards, floppy cables). Clear the cmos and/or pull the mobo battery. Then if the mobo speaker is hooked up it should beep like a mofo at you, If it doesn't the board is toast.

You probably just got a DOA board.
__________________
FlashDude is offline  
Old 10-18-2006, 07:13 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 351
Default

i may have missed thsi cuz i just skimmed through it but did you try changing ram or even swapping around the slots the ram was in
__________________
E6300 Core 2 Duo
GA-965P-DS3
2 Gbs OCZ PLatinum 800Mhz
250 Gb Western Digital
OCZ Modsteam 450W
7900GT Gainward
Flux Capacitor....SWEEEET
OatesyX is offline  
Old 10-19-2006, 06:29 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

Does the MBD have intergrated graphics as well?
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.