Big problem, need expert help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-13-2006, 02:11 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 104
Default Big problem, need expert help

I've posted a while back about my computer having some problems, well today it got messed up pretty bad...


While playing, my computer randomly turned off. It didn't just go poof off, no, it happened like if I clicked the "Turn off" button.
After that, I tried turning it on, when I did, screen was black like in Save energy mode. After turning it off and on many times for it to work, a screen with a "www.ami.com" comes up, saying:

"USB under normal settings detected" or something like that, then it says "Computer shutting down in 15 seconds!!"



Then it shuts down, then I have to turn it on MANY times until it shows something on the screen, but when its about to, it turns itself off then on right away... I took everything out, and put back everything, and same thing... Turns itself off right when its supposed to work.
__________________

ChibChombo is offline  
Old 08-13-2006, 02:26 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

re order the BIOS order to make it so the floppy doesnt boot and make sure that the drive doesnt have a disk in it. then preform a repair on the OS.

let me know if those work if not there is a ton more stuff we can do to get you up and running again.
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-13-2006, 02:30 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 104
Default

the thing is, i cant even get to the boot screen, nothing loads
ChibChombo is offline  
Old 08-13-2006, 02:39 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 104
Default

Right now, Im trying to get it back on, So this is what happens:

1. I push the power button

2. Nothing happens, can't open CD, can't turn it off by pushing down the power button.

3. I disconect it from the wall, and reconnect.

4. I turn it on, about 1 second after its on, it turns off by itself

5. I try turning it back on, but the power button doesnt work

6. I disconnect from the wall again, and reconnect

7. turn it on, now it works, 1 second it turns off.

8. repeat all that.


Wtf is wrong??? I dont get it
ChibChombo is offline  
Old 08-13-2006, 02:41 AM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

powersupply. almost 100% sure of it replace that and u should be good.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-13-2006, 02:44 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 104
Default

Strange thing is it was on like 30 mins ago, I played for like 4 hours, then it turned off, and now it doesnt work...
ChibChombo is offline  
Old 08-13-2006, 02:51 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

power supply can fail at anytime i really think its that
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.