Big problem - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-18-2009, 01:46 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Lexluethar's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: 127.0.0.1
Posts: 4,708
Send a message via AIM to Lexluethar
Default Re: Big problem

300 SHOULD be fine. Not guaranteeing it, but that is what was on that system before. How much of an upgrade was the video card? That would be my only worry is that the video card would push the system to need more than 300 watts.
__________________

__________________
-Vista SME
Lexluethar is offline  
Old 03-18-2009, 05:00 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 14
Default Re: Big problem

i put the video card about a year and a half ago so i don't think thats the problem. I'll more than likely get that then let you know how it goes. I really appreciate all the help you guys have given me. Thanks.
__________________

Jimmyt05 is offline  
Old 03-25-2009, 11:00 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 14
Default Re: Big problem

Ok, got power supply installed. Pc started but within 30 seconds it just stopped and wouldn't come back on. Bummer.
Jimmyt05 is offline  
Old 03-26-2009, 11:14 AM   #14 (permalink)
Wizard Techie
 
Lexluethar's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: 127.0.0.1
Posts: 4,708
Send a message via AIM to Lexluethar
Default Re: Big problem

Rest the BIOS. Ensure you have all of the power cables connected snugly and securely. Keep us posted and don't give up!
__________________
-Vista SME
Lexluethar is offline  
Old 03-27-2009, 10:06 AM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 14
Default Re: Big problem

too late. I bought a new computer today. Plus i really don't know what it means to rest the BIOS. But thanks again. You have proven that there are helpful people out there and i will return here if i have anymore issues.
Jimmyt05 is offline  
Old 03-27-2009, 10:22 AM   #16 (permalink)
Wizard Techie
 
Lexluethar's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: 127.0.0.1
Posts: 4,708
Send a message via AIM to Lexluethar
Default Re: Big problem

Okay, good luck. I'm sorry the power supply didn't fix your issue.

Let us know if you have any other issues or if you need help with anything.
__________________

__________________
-Vista SME
Lexluethar is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
had to format my computer and i have a big problem! nastsystems Microsoft Windows and Software 14 10-15-2008 01:06 PM
Big PROBLEM!!! vanquish Viruses, Spyware and Malware 1 09-25-2008 09:21 PM
Serious computer problem. HeeRoMaKi Hardware Repairs and Troubleshooting 71 07-28-2007 11:42 PM
Dhcp leasing problem Kloppstock Computer Networking and Internet Hardware 12 05-13-2007 07:13 PM
cant find the problem... Jhill1 Hardware Repairs and Troubleshooting 13 05-07-2007 04:51 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.