Battery issues - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-02-2006, 11:59 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 20
Default Battery issues

My system clock stopped working, so I obvious take out the battery and off to Radioshack and bought a new one, of the same type. I put it in fine, and its back up and running. The problem is say 4 times in the last month(seems to be random at the moment), I decide to look down at my clock only to notice, its exactly 3 hours slow. Does anyone have any thought as to why it might be reacting this way? I still have yet to determine if I'm doing something specific to set it off, and before on my old battery, i had no issue. I'm clearly writing about it now, because i just realized it happened again. Thanks for any input.
__________________

SenyarEel is offline  
Old 02-03-2006, 12:07 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default

What operating system do you have? If you have 98 98 se or ME this may help....
http://support.microsoft.com/?kbid=189706&fr=1
__________________

sPlAtOiD is offline  
Old 02-03-2006, 12:10 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 20
Default

nah, i'm running XP, and i looked anyway, not really my issue.....thanks though for the quick reply
SenyarEel is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.