Bad_pool_caller - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-06-2006, 09:21 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 106
Send a message via AIM to j3dimindtr1cks
Default Bad_pool_caller

Hey guys I recently posted this in the Windows Operating System forum but i dont think that is the issue any more.....I recently have had this problem when trying to reinstall windows XP home edition....I ran memtest on my ram and it came back with NO errors...Then I go to install Windows XP Home and it WORKS FINE until it gets to 34 Minutes in the setup where it is 3/4 of the way done installing devices... Then the screen goes black and then comes back on then goes blue...it is displaying BAD_POOL_CALLER which is usually a memory/RAM issue but memtest came back perfect...it is VERY CONFUSING and i thought maybe you guys could help...I do NOT hear clicking from the hard drive but i have noticed that once it hits the 34 minutes the computer becomes silent like the fan kind of slows down and you dont really hear much action going on in the PC. Let me know if you guys have ANY ideas on what it could be...THANKS A LOT...my AIM in MightyMos2005 if you wanna help me there instead.
__________________

j3dimindtr1cks is offline  
Old 03-06-2006, 09:38 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

windows keep logs of bsods in c:\windows\minidump rar/zip all the files there and upload it to http://www.upload2.net and ill check it out
__________________

jeremy is offline  
Old 03-06-2006, 09:42 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 106
Send a message via AIM to j3dimindtr1cks
Default

Umm how can i do that if it wont even install windows...i cant even get to my desktop...i am using my laptop to send these errors and such...I dont know what to do or where to go for help...I deleted my Windows partition file and am waiting for someone to tell me what could be the problem or what to do. Whether it be my hard drive or what? Let me know thanks a lot
j3dimindtr1cks is offline  
Old 03-06-2006, 10:04 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

oh and i tought it got installed and running but you had a bsod somewhere in the middle my bad, anyway get into the bios goto pc health monitoring/hardware monitoring and report back with voltages & cpu temperature, and also what cpu do you have? also is your system running in stock speed or overclocked? as for the hard drive there is one way to know which is to test it with the manufacturer diagnostic software (youll find it easily on the manufacturer site)
jeremy is offline  
Old 03-06-2006, 10:06 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 106
Send a message via AIM to j3dimindtr1cks
Default

i really dont remember which F key to press to get there lol im sorry but i am drawing a blank...what key do i hit
j3dimindtr1cks is offline  
Old 03-06-2006, 10:13 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

try "del" thats the one in most cases , but on some its f1/f2/esc
__________________

jeremy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.