Bad HD? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-24-2009, 07:00 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12
Default Bad HD?

I am unable to launch the Windows Vista repair utility from either the DVD or the HD...I will select the option and all that shows up on teh screen is a greyed out Microsoft Corporation and the bar...which does nothing for 3-4 hours. Is it time to slave the HD and move on?
SelenityHyperion is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Startup Error Stack - A Friend Needs Help :( mage1111 Microsoft Windows and Software 4 06-10-2009 09:48 PM
Bad PSU or is it a bad mobo? PH3N0M Hardware Repairs and Troubleshooting 3 12-02-2008 08:55 PM
Long Beeps at start up freak67 Hardware Repairs and Troubleshooting 6 12-06-2007 06:08 PM
iifecca.dll - can't remove it, NOD32 says its bad? Akumajin Viruses, Spyware and Malware 3 10-05-2007 04:41 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.