Bad CPU? - Page 6 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-17-2009, 08:50 PM   #51 (permalink)
Ultra Techie
 
Nubbleet's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Houston/San Antonio, Texas
Posts: 837
Send a message via AIM to Nubbleet Send a message via MSN to Nubbleet
Default Re: Bad CPU?

Quote:
Originally Posted by S0ULphIRE View Post
I don't think I've seen a run of luck as bad as this ever before lol, you're a record holder!
I know, everything's gone downhill after I upgraded to i7. My E8400 was from a perfect batch (4.2 on 1.25V), RAM worked, mobo was great, now I get to my i7 rig... It takes a paragraph to describe what's gone wrong.

I'd do just about anything now to get a working desktop.
__________________

__________________
4670K @ 4.4GHz 1.18v | GA-Z87X-UD4H | 8GB G. Skill 1866 | 128GB Crucial M4 | 750GB WD Caviar Black | MSI 7850 Twin Frozr | Megahalems | 650TX | CM690
Nubbleet is offline  
Old 11-17-2009, 08:59 PM   #52 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: Bad CPU?

Only a paragraph?


lol...
__________________

__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 11-17-2009, 09:01 PM   #53 (permalink)
Ultra Techie
 
Nubbleet's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Houston/San Antonio, Texas
Posts: 837
Send a message via AIM to Nubbleet Send a message via MSN to Nubbleet
Default Re: Bad CPU?

A long paragraph*
__________________
4670K @ 4.4GHz 1.18v | GA-Z87X-UD4H | 8GB G. Skill 1866 | 128GB Crucial M4 | 750GB WD Caviar Black | MSI 7850 Twin Frozr | Megahalems | 650TX | CM690
Nubbleet is offline  
Old 11-30-2009, 08:15 PM   #54 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: Bad CPU?

I now feel your pain... my second corsair psu just flipped out.. and this time I have to RMA... i hate corsair... lol
__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 12-01-2009, 12:35 AM   #55 (permalink)
Ultra Techie
 
Nubbleet's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Houston/San Antonio, Texas
Posts: 837
Send a message via AIM to Nubbleet Send a message via MSN to Nubbleet
Default Re: Bad CPU?

It has now been 7 days since they received my PSU, and they have not sent a return PSU yet lol. And to top off everything my laptop HDD died .
__________________
4670K @ 4.4GHz 1.18v | GA-Z87X-UD4H | 8GB G. Skill 1866 | 128GB Crucial M4 | 750GB WD Caviar Black | MSI 7850 Twin Frozr | Megahalems | 650TX | CM690
Nubbleet is offline  
Old 12-01-2009, 01:11 AM   #56 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: Bad CPU?

guess my psu was playing jokes with me, it stopped buzzing

What would really top it off would be if you Xbox 360 RROD'd lolol
__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 12-12-2009, 07:28 AM   #57 (permalink)
Ultra Techie
 
Nubbleet's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Houston/San Antonio, Texas
Posts: 837
Send a message via AIM to Nubbleet Send a message via MSN to Nubbleet
Default Re: Bad CPU?

Haven't logged in lately because I've been so mad. It wasn't the PSU, and I'm starting to go bat**** crazy. I took the PSU out, because it was a loaner so I can't test anything till Monday (replacement PSU is in Houston). But only thing left is the HDD that I can think of hardware wise (and yes, I've reinstalled Windows over 10 times). I also came up with the idea that it could be "dirty" power or some bs at this crappy apartment. I'm going back to my home in Houston on Monday, and I'm gonna try to get this sorted out. If it get's bad enough I'll just give the piece of crap away and start over :/. Just posting because somebody might have some sort of insight as to why the **** is it still unstable when I've replaced nearly every part.
__________________
4670K @ 4.4GHz 1.18v | GA-Z87X-UD4H | 8GB G. Skill 1866 | 128GB Crucial M4 | 750GB WD Caviar Black | MSI 7850 Twin Frozr | Megahalems | 650TX | CM690
Nubbleet is offline  
Old 12-12-2009, 11:29 AM   #58 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Bad CPU?

Looking thru your past posts the only thing that I see is your idle temps at stock speeds are higher than mine at 4.2GHz. I would lap my heatsink and possibly the cpu. And I'll repeat setting the MCH Strap to 1600 and "Without VDroop". You could always send the PC to me for tweaking.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 12-15-2009, 01:16 AM   #59 (permalink)
Ultra Techie
 
Nubbleet's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Houston/San Antonio, Texas
Posts: 837
Send a message via AIM to Nubbleet Send a message via MSN to Nubbleet
Default Re: Bad CPU?

Ok, I got my new PSU back in, and I tested it out today, still unstable lol. I set MCH to 1600 again and I have VDroop off. Btw, I put the heatsink back on after I transported it, and I get idle of 30's and load of 50's. Was a bad seating that time :P. I'm gonna mess with it tomorrow. I'm gonna run some tests and try to figure this BS out.
__________________
4670K @ 4.4GHz 1.18v | GA-Z87X-UD4H | 8GB G. Skill 1866 | 128GB Crucial M4 | 750GB WD Caviar Black | MSI 7850 Twin Frozr | Megahalems | 650TX | CM690
Nubbleet is offline  
Old 12-16-2009, 10:43 AM   #60 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default Re: Bad CPU?

I think i know what the problem is. What mouse are you using? I think you may need to RMA that. If that doesn't work, you really need to meet up with someone with an i7 setup and try out all of your parts. Or if you don't know anyone, you could do what slaymate said and send it to him. He'll try out your components one by one in his rig to see whats wrong.
__________________

__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is your most favorite CPU and Mobo ? -RockMan- Monitors, Printers and Peripherals 12 09-22-2009 11:53 PM
Here ye Here ye I need a cpu cooling solution but more importantly your advice Kyrone Overclocking and Modding 8 07-18-2009 12:13 AM
Startup Error Stack - A Friend Needs Help :( mage1111 Microsoft Windows and Software 4 06-10-2009 09:48 PM
CPU Fan Error Phaint Hardware Repairs and Troubleshooting 2 12-29-2008 01:58 PM
CPU help. Can some one explain them? White_Wolf System Upgrades 8 07-25-2008 08:49 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.