backwards compatiable CPU? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-19-2006, 09:26 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Default backwards compatiable CPU?

I have a AMD Athlon64 3200+ Venice core cpu in my machine. I recently got a AMD Athlon64 4000+ Clawhammer core cpu of ebay. Can I check if it works on my machine. Will I have problems going backwards to an older cpu? Thank you
__________________

RED WOLF is offline  
Old 02-19-2006, 10:12 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

the only thing that matters is the cpu socket.
__________________

Nitestick is offline  
Old 02-19-2006, 05:48 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Default

Thanks for that nitestick
RED WOLF is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.