Audio Sound not working... More info inside: - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-05-2009, 01:30 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 5
Default Audio Sound not working... More info inside:

SCRATCH ALL THIS I HAD THE JACK IN THE WRONG PORT>>>>> BUT FUNNY I TRIED ALL THEM BEFORE AND IT DIDN"T WORK

Well just put together my monster computer. Ran vista on it, hated it, fdisked that. Now I'm using XP 64 bit.

I have the HD jumper on my mobo.

My problem, I have no sound. Everything is installed and recognized on my system. When I change the speakers to different jacks the realtek sound board recognizes that it's moving to different jacks and shows me a picture.

Heres a picture of my system showing everything is installed:


--------------------------------------------------------------------------------------------------
Computer Specs:

SAPPHIRE 100245L Radeon HD 4850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail

OCZ Fatal1ty Edition 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2F10664GK - Retail

CORSAIR CMPSU-650TX 650W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified Active PFC Compatible with Core i7 Power Supply - Retail


CPU

AMD Phenom II X4 940 Deneb 3.0GHz Socket AM2+ 125W Quad-Core Black Edition Processor Model HDZ940XCGIBOX - Retail

MOBO

MSI K9A2 CF-F V2 AM2+/AM2 AMD 790X ATX AMD Motherboard - Retail

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Lockdown is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! Battlefield 2 Crashes when entering Singleplayer,Multiplayer, and Audio Options Grayman PC Gaming 7 03-17-2009 02:26 AM
Any harm in having onboard audio activated + PCI sound card? Jayce Linux and Open Source 4 11-05-2008 01:31 AM
New rig. Onboard Audio - Disabled. Turtle Beach Sound Card. Front Audio Panel Issues. Jayce Computer Audio and Multimedia 4 10-20-2008 01:32 AM
Soundcard or not? JB Rekit Computer Audio and Multimedia 33 09-14-2008 01:14 AM
Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio: Games mess up my sound...(Vista 32bit) KiDrIoT69 Computer Audio and Multimedia 3 01-27-2008 08:27 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.