Audio problem.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-20-2006, 09:41 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 72
Default Audio problem..

Hey there all - posting for a mate,

We recently changed cases the other day to a Themaltake Soprano. After booting up and got things running there is no sound in windows or browsers etc. The sound seems to work in Media Player though. Also the sourround speakers dont seem to work either.

Any thoughts?

Cheers
__________________

__________________
Pentium Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
4Ghz 1066 RAM
2x 500G SATA II HDD
GIGABYTE GA-P35-DS4
GeForce 8800GTS 320MG
Themaltake Armor

_______________________

Diploma in IT Computer Networking
Bachelor of Computer Science
chooka is offline  
Old 08-20-2006, 09:43 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 72
Default

And sorry it is on board sound too. Not sure of the make though.
__________________

__________________
Pentium Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
4Ghz 1066 RAM
2x 500G SATA II HDD
GIGABYTE GA-P35-DS4
GeForce 8800GTS 320MG
Themaltake Armor

_______________________

Diploma in IT Computer Networking
Bachelor of Computer Science
chooka is offline  
Old 08-20-2006, 10:24 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

you need to try and find out the make inorder for us to find the correct drivers.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-21-2006, 02:18 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 72
Default

ok will do, it's my mates comp so might have to wait till tomorrow.
__________________
Pentium Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
4Ghz 1066 RAM
2x 500G SATA II HDD
GIGABYTE GA-P35-DS4
GeForce 8800GTS 320MG
Themaltake Armor

_______________________

Diploma in IT Computer Networking
Bachelor of Computer Science
chooka is offline  
Old 08-21-2006, 10:51 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 72
Default

realtek ALC655 he said. It's a gigbyte motherboard if that helps.
__________________
Pentium Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
4Ghz 1066 RAM
2x 500G SATA II HDD
GIGABYTE GA-P35-DS4
GeForce 8800GTS 320MG
Themaltake Armor

_______________________

Diploma in IT Computer Networking
Bachelor of Computer Science
chooka is offline  
Old 08-21-2006, 11:02 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

Direct link to audio drivers:
http://support.packardbell.com/es/it...ppn;PB22M01004
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.