ATI Radeon 1600pro is fubar - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-13-2006, 10:36 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5
Default ATI Radeon 1600pro is fubar

I installed a new card yesteryday a new power supply because the old one was only 280 watts and when ever i try to play BF2 or EQ or HL there are these huge graphical errors all over the place in BF2 and EQ its jsut walls popping out of the land scape in HL2 its pink and purple squares everywhere wtf gives?
__________________

broken PC is offline  
Old 04-13-2006, 10:46 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 686
Default

New drivers
__________________

__________________
slick_tech15 is offline  
Old 04-13-2006, 10:50 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5
Default

I did all the new drivers everythign IDk
broken PC is offline  
Old 04-13-2006, 10:53 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

try these drivers:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1361
__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.